Case IH yeni modellerini Konya'da tanıtıyor

Case IH yeni modellerini Konya'da tanıtıyor

Case IH, traktörlerini bu yıl 15'incisi düzenlenen Konya Tarım Fuarı'nda Konyalı çiftçilerle buluşturuyor

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör'ün Case IH markası, traktörlerini Konya Tarım Fuarı'nda çiftçilerin beğenisine sunuyor.

TürkTraktör açıklamasına göre, Case IH, bu yıl 15'incisi düzenlenen Konya Tarım Fuarı'nda birbirinden güçlü, en son teknolojiyle donatılmış traktörlerini sergiliyor.

Case IH standında sergilenen Case IH Farmall C serisi, Farmall 85C, Farmall 95C, Farmall 105C ve Farmall 115C modelleriyle sunuluyor.

Seri, modern tasarımı, güçlü motoru, 24 ileri-24 geri Hi-Lo transmisyonu ve sahip olduğu yüksek teknolojiyle çiftçilerin pek çok ihtiyacına yüksek performansla yanıt veriyor. Case IH Farmall C serisinin 86, 99, 107 ve 114 HP gücünde 4 farklı motor seçeneği bulunuyor.

JXC serisi, 55 HP, 65 HP ve 75 HP gücündeki 3 farklı modeline eklenen yeni donanımsal özellikleriyle Türk çiftçisinin hizmetine sunuluyor.

4 silindirli ithal motorundan aldığı gücü en iyi şekilde çalışmaya aktaran JXC serisi, tüm modellerde standart olarak sunduğu mekanik mekik koluna ek olarak JX65C ve JX75C modellerinde opsiyonel olarak sunduğu direksiyon altına yerleştirilmiş Powershuttle hidrolik mekik kolu ile operatöre kullanım kolaylığı ve konforu sağlıyor.

Bir diğer yenilik olarak JX65C ve JX75C modellerindeki 12 ileri-12 geri vites seçeneği, 40km/h maksimum hız sayesinde çalışmalarda daha çok vites seçeneği sunuluyor. JXC serisinin tüm modellerinde standart olan elektro hidrolik çift çeker sistemi ile operatörün kullanım kolaylığı üst seviyeye taşınıyor.


- Case IH Optum CVX


EIMA 2016'da "Yılın Traktörü Ödülü"nü kazanan Case IH Optum CVX serisi; sahip olduğu farklı ve modern kaporta tasarımı, teknik ve donanımsal özellikleri, kompakt yapısı ile kendine ait yeni bir sınıf oluşturuyor. En ağır işler için tasarlanan yeni Case IH Optum CVX serisi 271 ve 300 HP güçlerinde, 6 silindirli, yüksek verimli Tier 4b Common-Rail motorları ile gücü, yakıt ekonomisini ve çevreye duyarlılığı bir araya getiriyor.

Standart olarak ön hidrolik ve çift hızlı ön PTO ve bunun yanında ön aks süspansiyonu ile donatılmış olan Case IH Optum CVX serisi daha fazla verimlilik sağlıyor.

Yeni Case IH Optum CVX serisi; farklı dizaynı, güçlü motorları, tüm modellerde standart ekonomik bir kullanım sağlayan Eko CVT transmisyonu ve kabin içi tasarımı ile ön plana çıkıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Case IH'in 175 yıllık köklü geçmişiyle tarımsal ekipmanda bir dünya lideri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin en geniş arazi varlığına sahip olan Konya'nın yüzde 67,7'si işlenen tarım alanlarından oluşuyor. Aynı zamanda Konya, Türkiye traktör satışlarının yüzde 5,5'inin gerçekleştiği ve güçlü traktörlere de talep gösteren bölgelerimizin başında geliyor. Bu anlamda gerek bereketli topraklarıyla dikkati çeken gerekse de traktör pazarında önemli bir yere sahip olan Konya'da, köklü Case IH markasıyla bulunmak bizler için çok farklı bir önem taşıyor. Çiftçilerimiz ile bir kez daha Konya’da hem dünya klasında teknik özelliklere hem de en şık tasarıma sahip traktörlerimizi bir araya getirmekten dolayı çok mutluyuz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :