Çarpışan otomobiller çaya uçtu! Hamile hemşire Büşra Tosun'un cesedi bulundu! Fevzi ve Sevinç Bulut aranıyor

Erzurum’un Olur ilçesinde kafa kafaya çarpışan iki otomobil Oltu çayına uçtu. Feci kazada suya kapılan otomobildeki Ormanağzı köyünde ebe olarak görev yapan dört aylık hamile Büşra Tosun'un cesedine ulaşılırken Fevzi ve eşi Sevinç Bulut aranıyor

Erzurum’un Olur ilçesinde 2 otomobil kafa kafaya çarpışmalarının ardından coşkun akan Oltu çayına uçtu. Özkan Ölmez ve Eşi Müberra Ölmez kendi imkanları ile yaralı olarak kurtulurken, Ormanağzı köyünde ebe olarak görev yapan dört aylık hamile hemşire Büşra Tosun'un cesedine ulaşıldı. hemşire Büşra Tosun'un otomobilde bulunan anne ve babası Fevzi ve eşi Sevinç Bulut'u arama çalışmaları sürüyor.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞIP, OLTU ÇAYINA UÇTULAR
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da Oltu istikametinden Artvin istikametine giden Özkan Ölmez’e ait 39 TD 124 plakalı otomobil ile Ormanağzı köyünden Olur istikametine giden 55 AFC 706 plakalı otomobil Olur Yeşilbağlar mahallesinde kafa kafaya çarpıştılar. Kaza sonrası iki araç da Oltu çayına uçtu.

DÖRT AYLIK HAMİLE EBE HEMŞİRE BÜŞRA TOSUN'UN CESEDİNE ULAŞILDI

Kaza sonrası coşkun akan Oltu çayından Özkan Ölmez ve Eşi Müberra Ölmez kendi imkanları ile yaralı olarak dışarıya çıktılar. Suya kapılan 55 AFC 706 plakalı otomobil içerisinde bulunan Ormanağzı köyünde ebe olarak görev yapan dört aylık hamile Büşra Tosun'un cesedine ulaşıldı.

Ekipler coşkun akan Oltu Çayında 1 yıllık evli ve 4 aylık hamile olduğu öğrenilen genç hemşire Büşra Tosun'un anne be babası Fevzi Kemal Bulut ve eşi Sevinç Bulut'u arıyor.

2.jpg

22.jpg222.jpg2222.jpg

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve eşarp görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.