Cansuyu Derneği'nden terör mağduru ailelere yardım

Cansuyu Derneği'nden terör mağduru ailelere yardım

Malatya Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şırnak'ta terör mağduru 500 aileye gıda ve giyim yardımında bulundu

ŞIRNAK (AA) - Malatya Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şırnak'ta terör mağduru 500 aileye gıda ve giyim yardımı yaptı.

Malatya üretimi bal, reçel, pekmez, un gibi temel gıda ihtiyaçlarını üye ve gönüllerinin bağışları sonucunda toplayan dernek, 1 tır malzemeyi Şırnak'a ulaştırdı.

Terör mağduru ailelere verilmek üzere gönderilen malzemeler poşetlenip servis araçlarıyla daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Malatya Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Özarslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek üyelerinin bağışları ile alınan 1 tır malzemeyi Şırnak'ta terör mağdurları için getirdiklerini söyledi.

Arkadaşlarının belirlediği terör mağdurlarına cansuyu olmaya geldiklerini ifade eden Özarslan, "Adreslere temel gıda malzemeleri dağıtacağız. Şırnak'a yardımlarımız devam edeceği gibi mağdur ailelere cansuyu olmaya devam edeceğiz. Sokağa çıkma yasağının ayın 14'ünde bitmesi ile beraber derneğimiz buradaki mağdur aileleri düşünerek böyle bir çalışma başlattı.Yardımlarımız, un, pekmez, tahin, reçel ve çocuk giysilerinden oluşuyor." diye konuştu.

Şırnak'a ilk defa geldiğini ve insanları çok sıcak bulduğunu ifade eden Özarslan, kentte her şeye rağmen hayatın devam ettiğini, kimsenin farklı algılara kapılmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Terör mağduru aileler de yapılan yardımlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :