Cansuyu Derneği, Gazze'deki gıda yardımlarını arttırdı

Cansuyu Derneği, Gazze'deki gıda yardımlarını arttırdı

İSTANBUL (AA) - Cansuyu Derneği, ramazan ayında İsrail ablukası ve ambargosu altındaki Gazze’de yaptığı gıda dağıtımlarını arttırdı. Cansuyu Derneğinden...

İSTANBUL (AA) - Cansuyu Derneği, ramazan ayında İsrail ablukası ve ambargosu altındaki Gazze’de yaptığı gıda dağıtımlarını arttırdı.

Cansuyu Derneğinden yapılan açıklamaya göre, ambargo altındaki şehirde binlerce kişiye yardım ulaştıran Dernek, daha fazla insana yardım ulaştırmak için seferber oldu.

Şehirdeki partner kuruluş aracılığıyla yardımlarını yerine ulaştıran Dernek, hayırseverlere de bölgeye ilişkin yardım çağrısında bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cansuyu Derneği Gazze Koordinatörü Hasan Yaşar, kentin ilerleyen günlerde çok daha kötü günler geçirebileceği uyarısında bulunarak, "Gazze her taraftan ağır bir ambargoya maruz kaldığı için sınır kapıları kapalı. Biz de içeride bulunan depolardaki malzemeleri satın alarak, mağdur ve muhtaç kardeşlerimize dağıtıyoruz. Ancak bu depoların boşalması halinde, ağır bir gıda sorunu Gazze’yi beklemektedir." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler