Canan Kaftancıoğlu yargı karşısına çıkacak! Her tweeti olay oldu!

Canan Kaftancıoğlu yargı karşısına çıkacak! Her tweeti olay oldu!

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, 6 yıl önce yaptığı bazı sosyal medya paylaşımları nedeniyle 28 Haziran Cuma günü hakim karşısına çıkacak

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, 6 yıl önce yaptığı bazı sosyal medya paylaşımları nedeniyle 28 Haziran Cuma günü hakim karşısına çıkacak. Kaftancıoğlu, cumhurbaşkanına hakaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini alenen aşağılama, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek ve terör örgütü propagandası yapmak suçlarından 37. Ağır Ceza Mahkemesinde 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. Kaftancıoğlu’nun avukatlarından Ergün Özer, tweetlerin yaklaşık 6 yıldır Canan Kaftancıoğlu’nun hesabında bulunduğunu söyledi. Avukat Özer, İddianamenin hazırlanmasının da savcılığın soruşturma sürecinin de usule ve hukuka aykırı olduğunu ifade etti.

HEPSİNİN ARKASINDAYIM BİRİSİ HARİÇ DEYİP ÖZÜR DİLEMİŞTİ

CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu görevi Cemal Canpolat'tan devradlığı törende  hakkındaki iddialara ve attığı tweetlere tek tek açıklama getirirken, “hepsinin arkasındayım fakat sadece biri hariç”diye konuşmuştu..  

Gezi Parkı eylemleri sırasında atıldığını ifade ettiği yüzlerce tweet arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesine hakaret eden bir tweetin yanlışlıkla atıldığını belirten Kaftancıoğlu "Sayın Erdoğan'dan gerçekten özür diliyorum. Annelere asla laf söyletmem. O sıra paylaşılan yüzlerce mesaj arasında gözden kaçmış. Tekrar söylüyorum, kendisinden samimi bir şekilde özür dilerim" demişti.

 

kaftancioglu-tweet-(15).jpg

 

ATTIĞI HER TWEET OLAY OLDU

Canan Kaftancıoğlu'nun attığı tweetler olay oldu. Kaftancıoğlu, "İnandığınız Allah'ınız" sözleriyle de Allah'a inanmadığını deşifre etti.

 

kaftancioglu-tweet-(9).jpgkaftancioglu-tweet-(10).jpg

kaftancioglu-tweet-(11)-001.jpgkaftancioglu-tweet-(12).jpg

kaftancioglu-tweet-(13).jpgkaftancioglu-tweet-(14).jpgkaftancioglu-tweet-(7).jpgkaftancioglu-tweet-(6).jpg

kaftancioglu-tweet-(8).jpgkaftancioglu-tweet-(4).jpgkaftancioglu-tweet-(3).jpgkaftancioglu-tweet-(2).png

kaftancioglu-tweet-(1).jpg

kaftancioglu-tweet-(5).jpg

w.jpgwwwww.jpgwwwwwwwwwwww.jpg

Etiketler :