Canan Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusu! Soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Canan Kaftancıoğlu hakkında re'sen soruşturma başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları da Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında re'sen soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 12 Ağustos'ta gerçekleşen bir toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli ifadelerde bulunduğu belirtildi. Şüpheli Canan Kaftancıoğlu hakkında bu nedenle "cumhurbaşkanına hakaret" suçundan re'sen soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları Kaftancıoğlu hakkında, Cumhurbaşkanı hakkında küçük düşürücü ifadeler kullandığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

KAFTANCIOĞLU NE DEDİ?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisinin 81 il gençlik kolları başkanlarına hitaben, "Partimize, partimizin ilkelerine, gençliğinize, kendinize ve sizlerin hayallerini hedefleri hâline getiren genel başkanımıza, genel başkanımızın sizlere sunduğu imkanlar ve sizin genel başkanımıza, partimize oluşturduğunuz ve artırdığınız enerjiye güvenerek belki de dünya tarihinde bir ilki başaracağız. Demokrasi yoluyla bir diktatörü bu ülkeden göndereceğiz" demişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.