Çanakkale'de gasp iddiası

Çanakkale'de gasp iddiası

Parti verip alkol aldıkları evde arkadaşlarının paralarını ve cep telefonlarını gasbettiği iddia edilen 6 Afgan, kaçmaya çılışırken yakalandı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de bir evde parti verdikten sonra arkadaşlarının paralarını ve cep telefonlarını gasbedip İstanbul'a kaçmaya çalıştığı iddia edilen Afganistan uyruklu 6 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Setboyu Caddesi'ndeki bir evde toplanan Afganistan uyruklu E.N. (20), A.A. (20), M.V. (19), C.N. (20), M.A. (19) ve M.K. (20) burada parti verip eğlendi.

Şüphelilerin alkol alarak, arkadaşları M.N. (20) ve H.V’yi (19) sabaha karşı ellerini ve ayaklarını bağlayıp, üzerlerinde bulunan toplam 5 bin lira ile cep telefonlarını gasbedip kaçtığı iddia edildi.

Kendi imkanlarıyla kurtulmayı başaran iki kişi durumu polise bildirdi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 6 Afgan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bölgedeki MOBESE kayıtlarının incelenmesinin ardından şüphelilerin İstanbul yönüne gittikleri belirlendi. Ekipler, 6 şüpheliyi Edirne'nin Keşan ilçesinde bir yolcu otobüsünde yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :