Çanakkale Zaferi Konya Dijital Gösterim Merkezi’nde 360 derece videoyla yaşatılıyor

Çanakkale Zaferi Konya Dijital Gösterim Merkezi’nde 360 derece videoyla yaşatılıyor

Konya Dijital Gösterim Merkezinde, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan Çanakkale Zaferi, Çanakkale Deniz Savaşları ve Nusret Mayın Gemisi konulu dijital gösterimler beğeni topluyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Konya’da açılan Dijital Gösterim Merkezinde, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan Çanakkale Zaferi, Çanakkale Deniz Savaşları ve Nusret Mayın Gemisi konulu dijital gösterimler sergileniyor.

Milli, tarihi, kültürel ve bilimsel zenginliklerimizi yeni iletişim ve gösterim tekniklerini kullanarak vatandaşların erişimine sunan İletişim Başkanlığınca, Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan dijital gösterimler, Konya’da açılan Dijital Gösterim Merkezi’nde ziyaretçilere sunuluyor.

Vatandaşlar pandemi tedbirleri kapsamında Dijital Gösterim Merkezi’ni ziyaret ederken, görme engelli vatandaşlarımız için görme engelli yolu, işitme engelli vatandaşlarımız için de işaret lisanı ile anlatım bulunuyor.

Dijital Gösterim Merkez’inin 360 derece video deneyim alanında, Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerimizi anmak için hazırlanan "Çanakkale Zaferi" temalı dijital gösterim ziyaretçilere sunuluyor.

360 derece video deneyim alanından sonra video haritalama gösterim alanında, Çanakkale Deniz Savaşları ve Nusret Mayın Gemisine dair mapping show gösterimi sergileniyor. Dijital hologram gösterim alanında ise Nusret Mayın Gemisi için hazırlanan hologram show ile aynı anda sunulan videowall çalışmasında geminin destansı tarihi anlatılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.