Çanakçılar Konyaspor’un galibiyetini şike olarak değerlendirdi

Çanakçılar Konyaspor’un galibiyetini şike olarak değerlendirdi

Konyaspor, ligin bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Ligin şampiyonluk adaylarından Başakşehir gibi Trabzonspor’a da 4 atan Konyaspor, müthiş bir galibiyet elde etti. Ancak çanak medya “Yine şike var” dedi.

Koronavirüs salgını sonrası kaldığı yerden devam eden Süper Lig’de Konyaspor ligde kalmayı bitime 1 maç kala garantilerken Başakşehir de yine 1 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.

Konyaspor, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da ikinci şampiyonluk adayı Trabzon’a 4 atarken bazı ulusal gazeteler Konyaspor’un galibiyetine şike iması yaptı.

Neredeyse her sezon Trabzonspor’un rakiplerinin şike yaptığı iddialarını gündeme taşıyan belirli gazeteler bu sene de Konyaspor’un galibiyetine gölge düşürme gayreti içine girdi.

Konyaspor’a verilen penaltı ve Jevtovic’in sakatlandığı pozisyonlarda ayrıca sarı kartı olan Ekuban’ın kırmızısını görmezden gelen çanak medya, hakemin maçı Konyaspor’a verdiği görüşünde.

Shengelia’nın pozisyonunu penaltı olmadığını iddia eden çanak medya Konyaspor’un maçı hakem marifetiyle aldığı iddiasında.

Trabzon'un hocası bile suçu kendilerine bulurken malum medya kuruluşları yine şaibe ve şike iddialarıyla zihinleri bulandırma uğraşına düştü.

Malum gazetelerin attığı başlıklar şu şekilde:

4pml9nxugeodyz4n5xr41w.jpg6mvnymesrky-ey-efzdxgq.jpg4hjzbjramegiwbsinnirnw.jpgq4fyjzgnlugvlgppaydima.jpgq-qa8k-dne69y06molwixa.jpgtvparh-mg02nut14wnaygq.jpgrkix03ka10-kdliwyiyyoq.jpg

Etiketler :