Çamlıdereliler Yenimahalle'de buluştu

Çamlıdereliler Yenimahalle'de buluştu

ANKARA (AA) - Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği'nin 11'inci kuruluş yıl dönümü, Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kutlandı.İlkadım Salonu'nda...

ANKARA (AA) - Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği'nin 11'inci kuruluş yıl dönümü, Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kutlandı.

İlkadım Salonu'nda düzenlenen yıl dönümü yemeğine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıdere Kaymakamı Mutlu Köksal, Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği Başkanı Barbaros Yılmaz, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda derneğin faaliyet ve projeleri katılımcılara slayt gösterimiyle aktarıldı.

Çamlıderelileri Yenimahalle'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye'nin her yeri güzelliklerle dolu olduğunu kaydetti.

Çamlıdere'nin sahip olduğu güzelliklerle başkentin en güzel yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirten Yaşar, "Buranın kıymetini bilmeliyiz. Çamlıdere'nin hak ettiği değeri görebilmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerekiyor. Hepimiz aynı köklerden geliyor. Biz beraber oldukça, kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi yaşattıkça Türkiye bütün sorunlarını aşacaktır. İnsanlarımız da mutlu olacaktır." diye konuştu.

Programda, katılımcılara plaket takdiminde bulunuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler