Çalıştığı binada asma kattan düşen apartman görevlisi öldü

Çalıştığı binada asma kattan düşen apartman görevlisi öldü

Gaziantep Şahinbey'de çalıştığı binada malzeme deposun olarak kullanılan dükkanın asma katından düşen apartman görevlisi Servet Demir hayatını kaybetti. Acı gerçek kendisinden haber alamayan yakınlarının aramalarıyla gelen telefon sesiyle ortaya çıktı

Gaziantep'in Şahinbey işçesinde malzeme almak için çıktığı asma katta zeminin çökmesiyle düşen bina görevlisi hayatını kaybetti.

Merkez Şahinbey ilçesi Şahintepe Mahallesi'ndeki bir binada apartman görevlisi olarak çalışan Servet Demir'den (46) haber alamayan aile fertleri binaya geldi.

Bir süre sonra Demir'e ait cep telefonu sesinin malzeme deposu olarak kullanılan dükkandan geldiğini fark eden yakınlar, kepengi kırarak içeri girdi. Yakınları burada Servet Demir'in cansız bedeniyle karşılaştı.

apa.jpg

Olay yerinde yapan ekipler, malzeme almak için dükkanın bina içerisindeki girişinden asma kata çıkan Demir'in bastığı yerin çökmesi sonucu yaklaşık 2,5 metreden düştüğünü ve bir süre burada kan kaybettiğini belirledi. 

Beş çocuk babası Servet Demir’in cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.