Çalılık yangını depoya sıçradı

Çalılık yangını depoya sıçradı

Antalya'da çalılıkta başlayıp plastik malzemelerin bulunduğu depoya sıçrayan yangına, itfaiye ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar müdahale etti

ANTALYA (AA) - Antalya'da çalılık alanda başlayıp depoya sıçrayan yangın, güçlükle söndürüldü.

Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'ndeki çalılık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Vatandaşlar, yerleşim yerlerine ilerleyen yangına, itfaiye ekipleri gelinceye kadar kovalar ve bahçe hortumlarıyla müdahalede bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yakındaki plastik malzemelerin bulunduğu depoya sıçradı.

İş yeri sahibine ulaşamayan ekipler, kapısını kırarak depoya girdi. Ekipler ilk olarak depodaki oksijen tüplerini dışarı çıkardı. Bu sırada mahalle sakinleri, deponun önündeki kamyoneti alevlerden zarar görmemesi için bölgeden uzaklaştırdı.

Depoyu kaplayan duman nedeniyle alevlere güçlükle müdahale eden ekipler, yangını söndürdü. Yangında, depodaki plastik malzemelerin bir kısmı zarar gördü.

Öte yandan, vatandaşlar, dumandan etkilenen itfaiye erlerine ayran vermek için depoya yaklaşmak istedi. Vatandaşların bölgeye girmesini istemeyen bir polis memuru, ayran dolu kabı ekiplere götürdü.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :