Çağlayan MHP'yi 'Konya' ile vurdu!

Çağlayan MHP'yi 'Konya' ile vurdu!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, 'hızlı tren yapacağız' diyor.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, muhalefeti eleştirerek, "Muhalefet, 'hızlı tren yapacağız' diyor. Nereye yapacaksın? Konya'ya. Bunların daha Konya-Ankara arasındaki hızlı tren sisteminde deneme sürüşleri yapıldığından bile haberleri yokken, nasıl iktidar olacaklar?" diye sordu.

Bakan Çağlayan, Seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin'de, Aydıncık ilçesine geldi. Burada parti binasının önünden halka hitap eden Çağlayan, yaptıkları çalışmalar sayesinde 8, 5 yılda Türkiye'ye adeta çağ atlattıklarını söyledi.

Milletin de bu çalışmalardan ve gelinen süreçten memnun olduğunu, ancak kendilerinin "durmak yok, yola devam" düşüncesiyle hareket ettikleri için, sürekli daha iyiyi aramaya devam edeceklerine işaret eden Çağlayan, "Halk, kendisini borca sokan, her gün zamla uyandıran, hastane kapılarında süründüren siyasetçileri gördü. Bizim sayemizde hizmet üretenleri de gördü. Bunları unutmadık, unutturmayacağız da" dedi.

Muhalefet partilerini eleştiren Çağlayan, şunları kaydetti:

"Muhalefet, 'hızlı tren yapacağız' diyor. Nereye yapacaksın? Konya'ya. Bunların daha Konya-Ankara arasındaki hızlı tren sisteminde deneme sürüşlerinin yapıldığından haberleri yokken, nasıl iktidar olacaklar? İnşallah kısa bir süre sonra Ankara'dan trene binen bir vatandaşımız, kısa bir sürede Konya'ya varacak. AK Parti o kadar hızlı iş yapıyor ki, muhalefet takip bile edemiyor. Tren kaçtı artık. Millet onları tekrar trene bindirmez. Konya seferinden hakikaten haberleri bile yok. Çünkü Türkiye aşkları yok. Artık görüyoruz ki, muhalefet bakar, AK Parti yapar. "