Buz kesen Konya'da 28 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi

Buz kesen Konya'da 28 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi

Konya genelinde pazartesi akşam saatlerinden buyana etkili olan kar yağışı ile soğuk hava nedeniyle pek çok ilçede yüz yüze eğitim ertelendi. Konya Milli Eğitim Müdürlüğü merkez ilçelerin kırsal mahalleleri dahil 28 ilçede eğitime ara verildiğini duyurdu

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Konya'nın 28 ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi.

Konya genelinde pazartesi akşam saatlerinden buyana etkili olan kar yağışı ile soğuk hava, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinin kırsal mahallelerinde bugün yüz yüze eğitime ara verildi.

Çumra, Altınekin, Ereğli, Halkapınar, Seydişehir, Bozkır, Sarayönü, Karapınar, Emirgazi, Ahırlı, Taşkent, Hadim, Çeltik, Derbent, Akşehir, Kadınhanı, Yalıhüyük, Güneysınır, Akören, Ilgın, Hüyük, Beyşehir, Derebucak, Doğanhisar ve Yunak ilçelerinde de olumsuz  hava koşulları nedeniyle bugün uzaktan eğitim yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.