Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmeleri devam ediyor! Elleri kelepçeli görüntüler eklendi

Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmeleri devam ediyor! Elleri kelepçeli görüntüler eklendi

Konya'da 2018 yılında işlenen Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmeleri art arda geliyor. Geçtiğimiz günlerde kelepçeli götürülen Mehmet Ali Dayanır'dan sonra yeni isimlere de kelepçe takıldı.

Konya'yı ve Türkiye'yi sallayan Büyükşen cinayetinde jandarma tane tane delil topluyor ve topladığı şüphelilerle ilgili işlemlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde elleri kelepçelenen Mehmet Ali Dayanır'dan sonra yeni isimler de kelepçeli isimler kervanına katıldı.

Hastaneden sağlık kontrolü sonrası Betül ve Büşra Büyükşen'in ayrıca Betül Büyükşen'in annesine benzeyen bir ismin elleri kelepçeli götürüldüğü ortaya çıktı.

GÖZALTI SAYISI 25 OLDU

3 yıl önce Konya’nın Karatay ilçesinde evlerinde pompalı tüfekle öldürülen Büyükşen çiftinin cinayetine ilişkin gözaltı sayısı 25 oldu. Çiftin saldırısından kurtulan kızları Büşra Büyükşen ve beraberindeki 2 kadın şüpheli 24 saat gözaltı süresi sebebiyle bugün yeninde sağlık kontrolüne alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.