Büyükşen cinayetinde şok üstüne şok! Cinayeti kim işledi?

Büyükşen cinayetinde şok üstüne şok! Cinayeti kim işledi?

2018 yılında Metin ve Necla Büyükşen cinayetinde şok üstüne şok yaşanmaya devam ediyor. Yanlışlık cinayeti iddiaları üzerine 5 kişi tutuklanmıştı. Cinayeti işlediği söylenen şahsın yakınlarının girişimleri davaya yeni bir seyir mi getiriyor?

Konya’da 2018 yılında Metin ve Necla Büyükşen’in öldürülmesiyle sonuçlanan cinayette yeni gelişmeler yaşanıyor. Ailenin küçük oğlu Osman Büyükşen’in çabaları sonuç bulmuş ve JASAT ekipleri olayı araştırmış ve sonunda cinayetin kiralık katil tarafından işlendiği bilgisi paylaşılmış ve olayla ilgili 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

DAVA GÖRÜLMEDİ GİZLİLİK KARARI VAR

Olayı araştırması için atanan JASAT, olayı gizli tanık ifadesiyle çözdüğü konuşulmuştu. Müge Anlı canlı yayınında gizli tanık olduğu iddia edilen Esra Taş’ın arkadaşı olan bir şahsın konuşmaları dinletildi.

AFGAN ÇOBAN DETAYI

Cinayeti işlediği iddia edilen Afgan uyruklu çoban Abdulhamid Uzbek cinayeti işlediğini kabul etmemişti. Ankara’da yakalandıktan sonra ifadesi ortaya çıkan Uzbek, daha önce cinayete azmettirdiği iddia edilen Abdullah Başdemir’in yanında çalışıyordu.

Abdullah Başdemir de ifadesinde yanında onlarca çoban çalıştığını söylemişti.

AİLE DE REDDETTİ

Afgan çobanın cinayetin işlendiği tarihte Çankırı’da yanlarında çalıştığı aile bireyleri Müge Anlı’nın programında Abdulhamid Uzbek’in bu cinayeti işlemediğini iddia ediyor.

Olay gün ve saatinde Uzbek’in kendi yanlarında olduğunu savunan aile suçlamaları reddediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.