Büyükşen cinayeti çözüldü! İtiraf ettiler! Yanlışlıkla öldürüldüler

Büyükşen cinayeti çözüldü! İtiraf ettiler! Yanlışlıkla öldürüldüler

Konya'nın Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'ndeki cinayet nihayet çözüldü. Suçu itiraf eden iki kişi tutuklandı.

Konya'nın Karatay İlçesi İsmil Mahallesi'nde 2018 yılında Necla ve Metin Büyükşen'in öldürüldüğü olay nihayet aydınlatıldı.

ÖZEL EKİP OLAYI ÇÖZDÜ

Öldürülen çiftin oğulları Osman Büyükşen, Müge Anlı'nın programında isyan etmiş ve sonrasında Jandarma Genel Komutanlığı olay için özel ekip atamıştı. Bunun ardından çalışmalara başlayan ekip cinayeti çözdü.

Yapılan araştırmalar ve çalışmalar sonrasında olayı gerçekleştiren faillerin adresleri karıştırması sonucu Büyükşen çiftini infaz ettikleri belirlendi. 25 kişilik şüphelinin arasında bulunan Abdullah B. ile Esra T.'nin olaya azmettirdiği belirlendi ve iki kişi adliyeye sevkedildi. Olayda sıra faillerin yakalanmasına geldi.

OSMAN BÜYÜKŞEN'DEN PAYLAŞIM

Anne ve babamın katilleri bugün itibariyle tespit edilmiş olup, olaydaki belirsizlik büyük ölçüde giderilmiştir. Kar maskeli katil başka birilerini öldürecek iken yanlış adres nedeniyle anne ve babamın ölümüne sebep olmuştur. Kardeşlerim bu olayda masumdur. Saygıyla duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.