Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'ten kurban bağışı

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'ten kurban bağışı

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çelik, cuma namazını Hunat Camisi'nde kıldı. Namaz sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı'nın açmış olduğu Kurban Bağışı standını ziyaret eden Çelik, İl Müftüsü Şahin Güven ile görüştü.

Çelik huzur içinde kurban bağışını yapacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bağışlarımızın nereye harcanacağını, kurbanlarımızın dini kurallara uygun kesileceğini biliyoruz. Bu yüzden biz de kurban bağışı yapacağız. Bir takım art niyetliler şimdiye kadar vatandaşlarımızın halisane duygularını sömürerek aldıkları bağışlarla elde ettiklerini bu millete silah olarak doğrulttular. Bu kişilere karşı bizlerin doğru yerlere bağışlarımızı yapmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Diyanet'e huzur içinde bağışımı yapacağım."

İl Müftüsü Güven de Kayseri'nin beş ayrı yerinde stantlar açtıklarını belirtti.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı işbirliği ile vatandaşların bağışladıkları kurbanları dünyanın 130 ülkesinde ve Türkiye'de 220 merkezde keseceklerini ifade eden Güven, Çelik'e ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler