Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Çalışkan,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında, cumhuriyetin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’nın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78'inci yıl dönümünde rahmet ve şükranla andıklarını bildirildi.

Bulunulan coğrafyada, bin yıldır olduğu gibi bugünde milletin birliğine ve bütünlüğüne yönelik arkası kesilmeyen saldırılara maruz kalındığını kaydeden Çalışkan, mesajında şunlara yer verdi:

"Varlığımıza ve birliğimize yönelik yapılan bu saldırılarda şehit olan vatan evlatlarımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz. Tüm bu zorluklar karşısında hainlerin asla başarılı olamayacaklarına, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkesi etrafında sürdürdüğümüz mücadelenin başarıya ulaşacağına inancımız tamdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'te vatanın en zorlu günlerinde istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştı. Milletimizle tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, bir olarak, beraber olarak kardeş olarak bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz. Yolumuzdan asla sapmadan 2023, 2053, 2071 hedeflerimize doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :