Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla 1011 metrelik Türk bayrağıyla "Ata'ya Saygı" yürüyüşü gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla 1011 metrelik Türk bayrağıyla "Ata'ya Saygı" yürüyüşü düzenlendi.

Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği program kapsamında Barbaros Bulvarı Sabancı Lisesi önünde toplanan vatandaşlar, öğrenciler ve belediye çalışanları, 1011 metrelik Türk Bayrağıyla Dolmabahçe'ye yürüyüşe geçti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da katıldığı yürüyüş sırasında kortejdekiler, Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin olduğu bayraklar ile Türk bayrakları taşıdı.

Yürüşe çevrede bulunan vatandaşlar alkışla destek verirken, cadde üzerindeki binalara ay-yıldız ve Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının olduğu büyük pankartlar asıldı.

Saat 09.05'te Dolmabahçe'ye varan vatandaşlar burada saygı duruşunda bulundu. Yürüyüşe katılanlar daha sonra Dolmabahçe'de düzenlenen anma törenine katıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :