Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu:"O'nun önderliği etrafında kenetlenen milletimizin verdiği İstiklal mücadelesi, bizim bugün sarsılmaz bir ulus olarak varoluşumuzun temelini teşkil ediyor"

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "O'nun önderliği etrafında kenetlenen milletimizin verdiği İstiklal mücadelesi, bizim bugün sarsılmaz bir ulus olarak varoluşumuzun temelini teşkil ediyor." ifadesi yer aldı.

Atatürk'ün silah ve fikir arkadaşlarıyla beraber Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken yüce bir milletin en büyük değerinin bağımsızlık olduğunun bilinci ve kararlılığıyla hareket ettiğine dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bağımsızlık ve ulus bilinci bugün de Türk milletinin en kıymetli hazinesi olmalıdır. Bu kıymetten ödün vermeden ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine eriştirmek ise varlığını Mustafa Kemal Atatürk'e ve İstiklal mücadelesi veren kahraman atalarına borçlu birer vatandaş olarak hepimizin ödevi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir defa daha minnet ve özlemle anıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :