Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı kapsamında, Fenerbahçe ile Bostancı sahili arasında "Ata'ya saygı zinciri" oluşturuldu

İSTANBUL (AA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı kapsamında, Fenerbahçe ile Bostancı sahili arasında "Ata'ya saygı zinciri" oluşturuldu.

Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Kadıköy Belediyesi öncülüğünde Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahil yolu arasında binlerce kişinin katılımıyla Ata'ya saygı zinciri oluşturuldu.

Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte vatandaşlar el ele tutuşarak Türk bayrakları ve Atatürk posterleri açtı. Saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Bu arada sporcular da Bostancı sahilinde denizde yelken ve teknelerle saygı duruşunda bulundu, balık adamlar da Türk bayrakları açtı.

Saygı zincirine CHP milletvekilleri Gürsel Tekin, Barış Yarkadaş ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile vatandaşlar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :