Büyük aşkın adı "vatan"

Büyük aşkın adı "vatan"

Edirne'de, belediye bu yıl 14 Şubat temasında "vatan sevdası"nı işliyor- Edirne Belediye Başkanı Gürkan:- "Normalde biz 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 'Sevdamız Edirne', 'Aşkım Edirne' mesajlarını verirdik. Bu yıl onu değiştirdik. Mehmetçiğimizin her zaman

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için bu yılki 14 Şubat Sevgililer Günü temasında vatan sevgisini işledi.

Geçtiğimiz yıllarda 14 Şubat Sevgililer Günü'nü, billboardlara "Sevdamız Edirne", "Aşkım Edirne" gibi mesajlar yazarak kutlayan Edirne Belediyesi, bu yılki mesajlarını kahraman Türk ordusu için hazırladı.

Edirne Belediyesi, Suriye'nin Afrin kentine yönelik düzenlenen harekatta mücadele eden askerlere 14 Şubat Sevgililer Günü mesajıyla destek verdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk askerine "Vatanımız sevdamız, Mehmetçik canımız" mesajıyla destek ve moral vermek istediklerini söyledi.

Türk askerinin her zaman yanında olduklarını belirten Gürkan, "Normalde biz 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 'Sevdamız Edirne', 'Aşkım Edirne' mesajlarını verirdik. Bu yıl onu değiştirdik. Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Bu yılki mesajımız 'Vatanımız sevdamız, Mehmetçik canımız' oldu. Allah askerimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :