Büşra Büyükşen’in son paylaşımı şaşırttı! Sosyal medya hesabından anket yaptı

Büşra Büyükşen’in son paylaşımı şaşırttı! Sosyal medya hesabından anket yaptı

Konya’da yaşanan ve tüm Türkiye’nin kilitlendiği Büyükşen cinayetinin yankıları sürüyor. Ağabeyi Osman Büyükşen ile fotoğraf karesi paylaşan Büşra Büyükşen’in sosyal medya hesabından yaptığı anket şaşırttı.

Türkiye günlerce Büyükşen cinayetini konuştu. Müge Anlı’da masaya yatırılan korkunç olay 3 yıl sonra çözüldü. Kiralık katillerin yanlış eve girdiği ortaya çıkan olayla ilgili zanlılar tutuklandı.

Çifte cinayetin tek tanığı Büşra Büyükşen ve Osman Büyükşen sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Ağabeyi ile fotoğraf paylaşan Büşra Büyükşen şok bir anket yaptı.

Ağabeyi Osman Büyükşen ile fotoğraf paylaşan Büşra Büyükşen’den şok bir paylaşım geldi. Büyükşen instagram hesabından ‘Helallikler verilmeli mi?’ diye anket yaptı. Bu paylaşımı ise şaşırttı.

'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' DEMİŞTİ

Büşra Büyükşen, yaşanan süreçte kendisinin yalan söylediğini iddia edenler olduğunu ve gerçekleri anlatmadığı yönünde kendisine baskı yapanlar olduğunu dile getirerek, “Anne ve babamı geri getirmeyecek ama geride kalan kişiler için hayat daha belirgin ve daha huzurlu geçecektir diye düşünüyorum. Çünkü 3 yıllık süreç bizim için çok zorlu geçti, bir bilinmezlikle, bir şüpheyle, bununla beraber acı ve öfkeyle yaşamak bunu da iki kat yaşamak hem annem hem babam için yaşamak gerçekten zordu” diyen Büşra Büyükşen, canlı yayında kendisine “Tutturdun bir türkü” diyen Müge Anlı’ya ithafen “Hakkımı helal etmiyorum” demişti.

İŞTE O PAYLAŞIM

busra-buyuksen-anket.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.