BÜSAM Akademilerinde yeni dönem başlıyor

BÜSAM Akademilerinde yeni dönem başlıyor

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesindeki Şehir Akademi ve Film Akademi’de yeni dönem için kayıtlar başladı....

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesindeki Şehir Akademi ve Film Akademi’de yeni dönem için kayıtlar başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı yazılı açıklamada yeni dönemde de çok önemli çalışmalarla Kayseri'nin fikir ve düşünce hayatına katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

BÜSAM bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Akademi ve Film Akademi’de bahar dönemi kayıtlarının başladığını ve 20 Şubat tarihine kadar kayıt alınacağını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Şubat ayının son haftası ile birlikte Şehir Akademi bünyesinde, Selçuklu Okumaları, Medeniyet Okumaları, Şehir Okumaları, Mecelle Okumaları, Hüsnü Aşk Okumaları, Akademik Yazım Teknikleri gibi yeni atölyeler açacağız. Daha sonra Görsel Düşünme, Mekan Okumaları, Akif Emre'nin İzinde İslam Coğrafyası, Sosyal Bilimlerde Saha Araştırması, Film Okumaları, Etimolojik Kuran Kavramları, Basın Dili Arapçası ve Pratik Arapça atölyelerimiz devam edecek. Ayrıca Şehir Akademi çalışmaları kapsamında düzenlenen Varlık-Bilgi-Değer-Zaman-Mekan-Siyaset seminerleri de sürecek. Film Akademi bünyesindeki Kısa Film Atölyesi, Belgesel Film Atölyesi, Senaryo Yazarlığı, Kamera Önü Oyunculuğu atölyeleri de yeni katılımlarla kendisini bu alanlarda yetiştirmek isteyenlerin hizmetinde olacak."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :