Bursa'yı yendi havalara girdi

Bursa'yı yendi havalara girdi

Antalyaspor Teknik Direktörü Erol BuAntalyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Bursaspor galibiyeti sonrası konuştu: "Oturtmak istediğimiz lut, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynadıkları maçın ardından iddialı konuştu.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde kendi sahasında ağırladığı Bursaspor'u net bir skorla 3-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Erol Bulut, alınan galibiyetten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bulut, maçın kolay geçmediğini belirterek, "Bursaspor kendi liginde şampiyonluğu oynuyor. Zaten neden oynadığını da bugün bize göstermiş oldular. İyi bir ekip, iyi genç futbolcuları var ve zaman zaman işimizi zorlaştırdılar. Ama bizim için önemli olan galip gelmekti ve bundan dolayı da çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Moral Galibiyeti ve Sistem Arayışı

Deneyimli teknik adam, Bursaspor galibiyetinin önlerindeki Eyüpspor maçı öncesinde takım için iyi bir moral olduğunu vurguladı. "Eyüpspor maçından önce ihtiyacımız vardı. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

Takımın sahada tam olarak istediği oyunu sergilemesi için zamana ihtiyacı olduğunu belirten Bulut, sistem arayışlarına dair şunları kaydetti: "Oturtmak istediğiniz bir sistem var, o da bir iki gün de olmuyor. Tam olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıtmak için biraz zaman lazım. Beni tanıyan iki kulvarda da en iyisini yapmaya çalışacağımı bilir."

Sakatlar Geri Kazanılıyor, Sorunlar Çözülüyor

Erol Bulut, kupa maçının sakatlıktan dönen oyuncuları kazanmak için de bir fırsat olduğunu ifade etti. Bahadır ve Veysel gibi isimleri yavaş yavaş oyuna sokmak istediklerini belirten Bulut, "Sakat futbolcumuzu biraz oynatabilmek, onları geri kazanmak istedik. Geçmişten gelen bazı sorunlar var onları da çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.