Bursaspor’da Somaspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Bursaspor’da Somaspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Bursaspor'da Somaspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla tamamlandı.

Bursaspor'da Somaspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla tamamlandı. Yeşil-beyazlılar gün içinde Soma'ya hareket edecek.

TFF 2. Lig'in 18. haftasında deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen Sahası'ndayaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen idman 1 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres oyunlarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde taktik çalışmalar yaptı. Hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor, bugünSoma'ya hareket edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.