Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu:

- "Sonlar önemlidir aslında ama başlangıçlar da sonları hazırlar. İnşallah iyi bir oyunla, iyi bir skorla Adana'dan döneriz"- "İlk 5'i ve önümüzdeki yıl Avrupa kupalarında olan bir Bursaspor hedefliyoruz"


BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarın Adanaspor ile yapacakları sezonun ilk maçına hazır olduklarını belirterek, "İnşallah iyi bir oyunla ve iyi bir skorla Adana'dan döneriz." dedi.

Hamzaoğlu, yeni sezon öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu'nun tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

"İnşallah kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçiririz." yorumunu yapana Hamzaoğlu, deplasmandaki Adanaspor maçını kazanıp 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Hamzaoğlu, başlangıçların önemli olduğunu dile getirerek, "Güzel bir maç olmasını diliyoruz. Onun için çalıştık. İyi bir sezon öncesi hazırlık kampı geçirdik. Sonlar önemlidir aslında ama başlangıçlar da sonları hazırlar. İnşallah iyi bir oyunla, iyi bir skorla Adana'dan döneriz. Ondan sonra da sezon içinde keyif veren güzel, pozitif futbol oynayan, iyi mücadele eden, seyir zevki iyi bir takım olmak amacımız." diye konuştu.

"Takım geçen sezona göre gidenler ve kalanlara bakıldığında yüzde 50 oranında değişti. Yeniden oluşan takımda uyum sağlandı mı?" sorusunu Hamzaoğlu, şöyle yanıtladı:

"Sağlandı, daha çok bildiğimiz oyuncuları transfer ettik. Daha önce benimle çalışan oyuncular daha fazla transferlerimiz içinde. Dolayısıyla bizim ne istediğimizi biliyorlar. Onlardan ne alabileceğimizi biz çok iyi biliyoruz. Diğer arkadaşlarıyla nasıl bir uyum içinde olacaklarını da biz daha önceden kafamızda tasarlamıştık. Dolayısıyla bu uyum süresi oldukça kısa oldu. Gerçek tempomuzu yakalamak için belki birkaç haftaya daha ihtiyacımız var. Bu durumu en kısa sürede oyuncularım atlatacaktır."

Hamza Hamzaoğlu, sezon sonu hedefleriyle ilgili soruya ise "İlk 5'i ve önümüzdeki yıl Avrupa kupalarında olan bir Bursaspor hedefliyoruz. Bunun yanında genç oyuncularımızı kazanmayı hedefliyoruz. İyi, pozitif futbol oynamak, futbolun güzelliklerini sunmak hedeflerimiz arasında. Önümüzdeki yıllara da daha sağlam bir yapı oluşturmak istiyoruz." şeklinde cevap verdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :