Bursa'daki öğretmenin öğrenciye tekme attığı iddiası

Bursa'daki öğretmenin öğrenciye tekme attığı iddiası

İznik ilçesinde bir ilkokulda sınıf arkadaşı ile kavga eden öğrenciye tekme atarak, hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen tutuklandı

BURSA (AA) - Bursa'nın İznik ilçesinde bir ilkokulda sınıf arkadaşı ile kavga eden öğrenciye tekme atarak, hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, olayın ardından İznik Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan öğretmen H.C.Ş'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen öğretmen H.C.Ş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çiçekli İlkokulu 4. sınıf öğrencisi B.G. (9) dün akşam saatlerinde eve geldikten sonra fenalaşarak babası B.G. tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. B.G, muayenenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Buradaki muayenesinde akciğerinde ödem ve kanama tespit edilen B.G. ameliyata alınmıştı.

Oğlunun iddiası üzerine baba B.G, durumu İlçe Jandarma Komutanlığına aktardıktan sonra savcılığa giderek, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Baba B.G'nin şikayetinin ardından İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen H.C.Ş, hakkında soruşturma başlatılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :