Bursa'da silahlı soygun girişimi

Bursa'da silahlı soygun girişimi

ATM'ye para yükleyen banka çalışanlarının yanına gelip soygun yapmak isteyen silahlı kişi, görevlinin kapıyı içeriden kilitlemesi üzerine, paraları alamadan kaçtı

BURSA (AA) - Bursa'da, ATM'ye para yükleyen banka çalışanlarının yanına gelip soygun yapmak isteyen silahlı kişi, görevlinin kapıyı içeriden kilitlemesi üzerine, paraları alamadan kaçtı.

Alınan bilgiye göre, bir bankada nakit yetkilisi olarak çalışan C.K. ile özel güvenlik görevlisi M.Ş, Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki ATM'ye para yüklemek için geldi.

Görevlilerin ATM'lerin arka kısmında bulunan ve kapısı kapalı tutulan para yükleme bölmesine girdikleri sırada, başında kask bulunan bir kişi elindeki tabancayla görevlilerin arkasından içeriye girdi. Şüpheli, görevlilerden paraları yanında getirdiği çantaya doldurmalarını istedi.

Soyguncunun bir anlık dalgınlığından faydalanan nakit görevlisi C.K, kendisini paralarla ATM'nin arka kısmında bulunan bölmeye kilitledi.

Özel güvenlik görevlisinin de müdahale etmesi üzerine panikleyerek kaçan şüpheli, olay yeri yakınlarındaki plakasız beyaz bir otomobile binerek kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede inceleme yaptı.

Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Bursa'da silahlı soygun girişimi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :