Bursa’da alevler göğe yükseldi! Tarihi ipekçilik fabrika binası cayır cayır yanıyor

Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki Demirkapı Mahallesi'nde çok katlı tarihi ipekçilik fabrika binası alev alev yandı. Kentin birçok noktasından görülen yangına itfaiye ekipleri dar yollar nedeniyle güçlükle ulaştı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde çok katlı tarihi bir ipek fabrikasında çıkan yangın kentte korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Alevler şehrin bir çok noktasından görülürken, itfaiye ekipleri dar yollar nedeniyle olay yerine güçlükle ulaşabildi.

ÇOK KATLI AHŞAP BİNA CAYIR CAYIR YANDI

Edinilen bilgiye göre, gece saat 22.30 sıralarında Bursa Hamzabey ile Demirkapı Mahallesi arasındaki 4 katlı tarihi ipek fabrikasında yangın çıktı. Bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın binanın ahşap olması sebebiyle kısa sürede büyüdü.

ALEVLER BURSA'NIN PEK ÇOK YERİNDEN GÖRÜLDÜ

Atıl durumdaki binadaki alevler Uludağ Yolu'nun yanı sıra şehrin bir çok noktasından rahatlıkla görüldü.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale etti. Ancak farklı noktalardan gelen ekipler dar ve tarihi sokaklar sebebiyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.

Yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

aw690817-01.jpgaw690817-03.jpgaw690817-04.jpgaw690817-05.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.