Bursa'da 4 gündür aranıyordu! 14 yaşındaki Tuana bulundu

Bursa'da 4 gündür aranıyordu! 14 yaşındaki Tuana bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 20 Eylül'de arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek, evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Tuana Öztürk, 4 gündür arandığı Bursa'da bulunarak, Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 20 Eylül'de arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek, evden çıkan ve ailesinin bir daha haber alamadığı 14 yaşındaki Tuana Öztürk, Bursa'nın Ormangazi ilçesinde bulundu.

Manavgat'taki orman yangınında evleri yanan ve Aydın'ın Nazilli ilçesine taşınan Müzeyyen Küçük'ün kızı Tuana Öztürk, 20 Eylül'de arkadaşlarınla buluşacağını söyleyerek evden çıkıp kayıplara karışmıştı. Kendisinden haber alamayan anne Müzeyyen Küçük durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bunun üzerine otobüs ile Bursa'ya geldiği tespit edilen ardından ise harekete Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Eskiden Bursa'da yaşadığı öğrenen ekipler, Tuana'nın çocukluk arkadaşlarının adreslerinde arama yaptı, ama Tuana'ya aile herhangi bir izine rastlayamadı. Ekipler, Tuana Öztürk'ü merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Kanalboyu Caddesi'nde buldu.

Ardından ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Tuana Öztürk (14) , Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.