Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan Bursaspor'a ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan Bursaspor'a ziyaret

Yeşil-beyazlı ekibi ziyaret eden belediye başkanı Alinur Aktaş, takıma destek sözü verdi

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sahip oldukları tüm imkanlarla takımın arkasında olduklarını söyledi.

Nilüfer ilçesindeki Özlüce Tesisleri'nde kulübü ziyaret eden Aktaş, burada yaptığı açıklamada, takıma neler katılabileceği noktasında fikir alışverişinde bulunmak için kulübü ziyaret ettiklerini söyledi.

Bursaspor’un 3 milyonluk şehrin göz bebeği olduğunu kaydeden Aktaş, yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerinin takımın daha üst seviyelere gelmesi noktasında gösterdiği üstün gayretin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Bursaspor'a bugüne kadar verilen desteğin imkanlar çerçevesinde artarak süreceğini ve bu konudaki düşüncesini Ay’a net olarak bildirdiğini belirten Aktaş, "Bizim için diğer desteklerin yanında asıl önemli olan, Bursaspor’u altyapıya hazırlamak. Bununla ilgili tüm tesisleri seferber etmek. Takıma gelir getirecek büyük projelere imza atmak." dedi.

Alinur Aktaş, ligin ikinci yarısında takımdan Avrupa düzeyinde başarılar beklediklerini kaydetti.


- Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki eksikler


Başkan Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın bazı önemli eksikliklerinin bulunduğunu ve bunların en kısa sürede giderileceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"9 şehirle birlikte Euro 2024’e aday olan şehrimizin bu konudaki eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlaması gerekiyor. Konuyla alakalı olarak İstanbul’da Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’le bir toplantı yaptık. İnşallah bahsettiğimiz o eksiklikler de giderildiği zaman Bursamız ulusal ve uluslararası maçlara hazır hale gelecek."

Ziyarette konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay ise şehir ile Bursaspor’un bir bütün olduğunu ifade etti.

Alinur Aktaş’ın da iyi bir Bursasporlu olduğunu kaydeden Ay, "İnşallah hep birlikte Bursaspor’umuzu çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Mali yapısı ve sportif başarılarla Türkiye’ye örnek olacağız. Bursaspor şehrimizin en büyük markası. Bu konuda yönetim olarak işin üstesinden gelmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Sürdürülebilir başarılar için belediye başkanlarımızın, siyasilerimizin, iş adamlarımızın ve taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Sayın başkanımız bizi ziyaret ettiler, moral verdiler. Teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da yeşil-beyazlı takımın şehrin en değerli markalarından biri olduğunu vurgulayarak, yerel yönetimler olarak takımın hedeflenen başarıyı yakalamasında tam destek vereceklerini söyledi.

Aktaş ve beraberindekiler ziyaretin ardından takımının antrenmanını izledi. Antrenman sırasında Bursaspor Teknik Direktör Paul Le Guen’le sohbet eden ve kendisine geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle "geçmiş olsun" dileklerini ileten Aktaş, ligin ilk yarısının son haftasında oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasında teknik heyet ve oyunculardan galibiyet beklediklerini vurguladı.

Başkan Aktaş, teknik heyet ve oyunculara baklava ikramında bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :