BUNU DA GÖR TFF: Kulüp başkanı Konyaspor'un futbolcusuna saldırdı

GMG Kastamonu Spor Kulübü Başkanı Enes Ege Aygün, Karaman FK maçının devre arasında oyuncu Ahmet Karademir'e saldırdı. Türk futbolunda artan başkan skandalları, spor camiasını tedirgin ediyor.

İzleyiciyi şaşkına çeviren olay, GMG Kastamonuspor-Karaman FK maçının devre arasında yaşandı. GMG Kastamonu Spor Kulübü Başkanı Enes Ege Aygün, akredite kartını kullanarak saha içine daldı ve Konyaspor'dan kiralık olarak gittiği Karaman FK'nın 24 yaşındaki başarılı oyuncusu Ahmet Karademir'e fiziki ve sözlü tacizde bulundu. Olay, canlı yayında izleyicilere şaşkınlık ve tepki yarattı.

Başkanın, Ahmet Karademir'e yönelik saldırısı, Türk futbolunda son dönemde yaşanan benzer skandalların bir parçası olarak görülüyor. Özellikle sahaya dalan başkanların artması, futbolun itibarını zedeliyor ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) alacağı kararlar merakla bekleniyor.

Karaman FK, olayın ardından sert bir açıklama yaparak, GMG Kastamonu Spor Kulübü Başkanı Enes Ege Aygün'ün eylemlerini kınadı. Açıklamada, Aygün'ün futbolcu Ahmet Karademir'e yönelik saldırısının gözlemci raporlarına yansıdığı ve gerekli yaptırımların TFF tarafından uygulanacağı belirtildi.

Aynı zamanda, maçı anlatan spikerin olayı yanlış bir şekilde aktarması ve kamuoyunu yanıltıcı ifadeler kullanması da eleştirildi. Karaman FK, sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan görüntülerle birlikte, GMG Kastamonu Spor Başkanı Enes Ege Aygün'ün eylemlerini kamuoyuyla paylaşarak gerçeği ortaya koymaya çalıştı.

Türk futbolunda yaşanan bu tür skandalların, spor camiasında saygı ve sevgi çerçevesinde hareket etme çağrılarını beraberinde getirdiği belirtilirken, TFF'nin konuya nasıl bir yaklaşım sergileyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak: Gazete Anadolu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.