Bulgaristan’da güvenlik teknolojileri fuarı açıldı

Bulgaristan’da güvenlik teknolojileri fuarı açıldı

Güvenlik teknolojileri alanında yeni ekipman ve sistemlerin tanıtıldığı “Security Expo 2016” fuarı Sofya'da açıldı - Kriptolu cep telefonları, uydu telefonları ve yüksek çözünülürlülüğe sahip, kısa sürede kimlik analizi yapabilen video kameralar ilgi çe

SOFYA (AA) - Güvenlik teknolojileri alanında yeni ekipman ve sistemlerin tanıtıldığı “Security Expo 2016” fuarı, Sofya'da açıldı.

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen fuarın açılışını yapan İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Georgi Kostov, 13 ülkeden firmaların ve kurumların katıldığı farda, gözetleme, finansal, dijital ve kişisel güvenlik alanlarında yeni teknolojik buluşların sergilendiğini söyledi.

İş sektörünün artan güvenlik ihtiyacına uygun çözümler sunan teknoloji ürünleri arasında kriptolu cep telefonları, geleneksel GSM ağlarının hizmet veremeyeceği bölgelerde kullanılabilecek uydu telefonları ve yüksek çözünürlüğe sahip, kısa sürede kimlik analizi yapabilen video gözetim kameraları ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

Bulgaristan itfaiye ekipleri fuarda, erişilmesi zor alanlarda gözetim ve analiz yapabilen ve 25 kilometre mesafeye kadar veri sağlayabilen araçlarını tanıttı.

İnternet güvenliği alanında faaliyet gösteren şirketlerin, sanal korsanların müdahalelerine dayanıklı sistemleri tanıttıkları stantlar da fuarda büyük ilgi gördü.

Finansal güvenlik sektöründe faaliyet gösteren şirketler de banka şubeleri arasında para taşımacılığının daha güvenli şekilde yapılmasına imkan tanıyacak teknolojik alternatifleri sergiledi.

Organize suç olayları ya da cinayetlerin ardından olay mahallinde inceleme, delil toplama ve analiz konularında yeni teknik imkanlar ve geliştirilen sistemler de sektör temsilcileri tarafından ziyaretçilere tanıtılıyor.

Türkiye'den güvenlik alanında faaliyet gösteren firmaların katıldığı fuar, 19 Mart'a kadar gezilebilecek.



Bulgaristan’da güvenlik teknolojileri fuarı açıldı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :