Bu kitap korsanından daha ucuz!

Bu kitap korsanından daha ucuz!

Biyografik Romanı adlı eser 9 ayda 230. baskıya ulaşarak ulaşılması zor bir rekorun sahibi oldu.

Bu kitabı okuduktan sonra yaklaşık üç bin beş yüz civarında okuyucunun Konya'ya ilk kez gelerek ziyarette bulundukları belirtildi. Yazar Sinan Yağmur, şunları söyledi: “Aşkın Gözyaşları-2 Hz. Mevlana” adlı eserde; Hz. Mevlana'nın, çocukluğundan itibaren Sultan'ül Ulema kararı ile babasının Belh'ten Konya'ya yaptıkları yolculuk, Tebrizli Şems ile buluşmaları, fikir hayatındaki değişiklikleri ve tasavvuf alanında açtıkları çığır anlatılmıştır. Aşkın Gözyaşları II. Serisi Hz. Mevlana daha baskı aşamasındayken internet satış sitelerinde 1. Sıraya yükselmiştir.”

Aşkın Gözyaşları isimli kitabının çok kısa sürede korsanı ile birlikte 1 milyon sattığını belirtilen Yağmur, “Kitabımdaki başarının sırrı Allah'ın inayeti, kitabımdaki zatların bereketi ve kitabı beğenip öneren okurlarımındır. Türkiye'de hiçbir kitap 9 ay gibi uzun bir süre zirvede kalmadı. Beni en çok mutlu eden bir başka konu ise kitabımın 8 dilde çevirisinin yapılacak olmasıdır.

Son dönemde ilk 100 edebiyatçı arasına giren Yazar Sinan Yağmur, son kitabı ‘Aşkın Gözyaşları 2'nin korsanından daha ucuza satıldığını belirterek, “Benim amacım kitabımın her kesim tarafından okunmasını sağlamak. Bunun için elimden gelen her türlü çalışmayı yapacağım” dedi.