Bu kadar da aşağılık olunmaz! Kim Kardashian 'yuh artık' dedirtti

Bu kadar da aşağılık olunmaz! Kim Kardashian 'yuh artık' dedirtti

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian, Cadılar Bayramı paylaşımıyla İsrail'e desteğini gösterdi. Kardashian'ın çocuklarıyla paylaştığı fotoğraflar, Gazze'de öldürülen çocukları hatırlattı.

ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian, Cadılar Bayramı paylaşımıyla İsrail'e desteğini gösterdi. Kardashian, çocuklarının üzerine Filistin bayrağı ve "Gazze" yazılı forma giydirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kardashian'ın paylaşımı, sosyal medyada büyük tepki çekti. Birçok kullanıcı, Kardashian'ın Gazze'de öldürülen çocukları hatırlatan bir paylaşım yaptığını ve bu durumun vicdansızlık olduğunu ifade etti.

kim-kardashian-sipasi.jpg

Kardashian'ın paylaşımına tepki gösterenlerden biri de Filistinli aktivist Mohammed El-Kurd oldu. El-Kurd, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kim Kardashian, Gazze'de öldürülen çocuklarla dalga geçiyor. Bu, vicdansızlık ve saygısızlıktır" dedi.

kim-kardashian-sipasi-3.jpg

Kardashian'ın paylaşımı, İsrail-Filistin çatışmasının da yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Birçok kullanıcı, İsrail'in Gazze'de sivilleri hedef alan saldırılarını kınadı.

kim-kardashian-sipasi-2.jpg

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 9 bin 227 kişinin ölümüne, 23 bin kişinin yaralanmasına neden olmuştu. İsrail saldırılarında, 3 bin 826'sı çocuk, 2 bin 405'i kadın olmak üzere çok sayıda sivil hayatını kaybetmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.