Bu işin sonu nereye varacak? Benzin, motorin ve LPG'ye peş peşe zam! Konya'da güncel fiyatlar

Bu işin sonu nereye varacak? Benzin, motorin ve LPG'ye peş peşe zam! Konya'da güncel fiyatlar

Akaryakıt fiyatları takip edilirken araç sahipleri için kötü bir haber daha geldi. Dün zamlanan benzin, motorin ve LPG fiyatında bu gece yarısından itibaren yeniden artış bekleniyor. Peki, benzin motorin ve LPG litre fiyatına ne kadar zam geldi?

Akaryakıt fiyatları üzerinde doğrudan etkisi olan Brent petrolün piyasadaki durumu ve dolar kurundaki yükselişin ardından motorin, benzin ve LPG fiyatlarında zamlar da art arda gelerek araç sahiplerini üzmeye devam ediyor.

Yurt içinde dolar kurunun 16,50 seviyesine yaklaşmasıyla akaryakıt piyasalarına kur zammı yapılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda hem benzin, hem motorin hem de LPG fiyatlarına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatında artış meydana geldi. Benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorin litre fiyatına 1,35 lira, otogazın ise 35 kuruş zam yapıldı.

BENZİN VE MOTORİNE BİR ZAM DAHA GELEBİLİR

Dün açıklanan zam haberinin ardından bugün ise ikinci zam yolda. 28 Mayıs itibarıyla benzin ve motorin grubunda fiyat artışı gerçekleşecek. Akaryakıt haberlerine peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatına gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Ardından araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 70 kuruş, motorin grubunda 97 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Yeni gelen zamla birlikte benzin fiyatları 25 lirayı geçecek.

Dün gelen zam benzinin litre fiyatında 1,43 TL, motorinin litre fiyatında 1,38 TL'ydi.

KONYA, ANKARA, İSTANBUL VE İZMİR'DE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL
Benzin: 24,27 TL
Motorin: 23,43 TL
LPG: 11,40 TL

ANKARA
Benzin: 24,37 TL
Motorin: 23,51 TL
LPG: 11,60 TL

İZMİR
Benzin: 24,39 TL
Motorin: 23,52 TL
LPG: 11,40 TL

KONYA
Benzin: 24,37 TL
Motorin: 23,51 TL
LPG: 11,60 TL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.