Bu Hatası Ona 26 Bin Liraya Mal Oldu
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde yapılan trafik denetimlerinde abartı egzoz, ehliyetsizlik ve kask takmama ihlalleri tespit edilen motosiklet sürücüsüne 26 bin 269 TL idari para cezası uygulandı.
Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte asayiş ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Özellikle trafikte gürültü kirliliğine neden olan ve kamu düzenini bozan motosikletlere yönelik kontroller yoğunlaştırıldı.
Birden fazla ihlal tespit edildi
Yapılan kontrollerde abartı egzozlu motosiklet kullandığı belirlenen sürücünün, aynı zamanda ehliyetsiz olduğu ve kask takmadığı tespit edildi. Sürücüye; ehliyetsizlik, kask takmama ve standart dışı egzoz sistemi maddelerinden toplam 26 bin 269 TL idari para cezası uygulandı.
Denetimler sürecek
Emniyet yetkilileri, trafik huzurunu bozan uygulamalara karşı denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini, kurallara uymayan sürücülere yasal işlem uygulanacağını bildirdi.
