Bu gece bir kez daha gözümüz aydın! Mustafa 12. günde enkazdan ekipleri alkışlayarak çıktı! Önce annesini sordu

Hatay'dan bu gece bir güzel haber daha! Mustafa Avcı depremden 261 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Mustafa'nın el sallayıp ekipleri alkışlaması herkesi sevince boğdu. Bakan Koca, haberi "Bu gece bir kez daha gözümüz aydın" diye duyurdu

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden en çok hasar alan illerden Hatay'da depremden 261 saat sonra enkaz altından çıkarılan Mustafa Avcı'nın el sallayarak çıkması ekiplere ve yakınlarına büyük sevinç yaşattı.

Antakya Odabaşı Mahallesi'ndeki Özel Antakya Akademi Hastanesi enkazından 26 yaşındaki Mehmet Ali Şakiroğlu ve 33 yaşındaki Mustafa Avcı'nın depremin 261. saatinde sağ çıkarılması umutları yeşertti.

mustafaa.jpg

33 yaşındaki Mustafa Avcı isimli vatandaş Hatay'ın Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'ndeki binanın enkazdan sağ çıkarıldı. Avcı'nın hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken enkazdan çıkarıldığı sırada el sallayıp ekipleri alkışlaması herkesi sevince boğdu.

BU GECE BİR KEZ DAHA GÖZÜMÜZ AYDIN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mustafa'nın haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Koca, "Bu gece bir kez daha gözümüz aydın. 33 yaşındaki kardeşimiz Mustafa, enkaz altından depremin 261’inci saatinde kurtarıldı. İlk tıbbi müdahalesi Hatay Sahra Hastanesinde yapılıyor" ifadelerini kullandı.

mustafavci.jpg

Mustafa Avcı'nın yakınları sosyal medya platformlarında enkaz altından kurtarılması için çok sayıda paylaşım yapmıştı. Mustafa'nın kurtuluş haberi büyük sevinç yaşattı.

ÖNCE ANNESİNİ SORDU

Sağlık ekipleri aracılığı ile ailesi ile telefonda konuşan Mustafa, önce annesini sordu. Ardından "Hepsi kurtuldu mu?" diye soran Mustafa, sağlık çalışanının elini öperek, "Abi Allah senden bin kat razı olsun, seni düşürmesin bak yüreğimden söylüyorum" diyerek teşekkür etti.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.