Bu alanda drifte ceza yok!

Bu alanda drifte ceza yok!

Karaman Belediyesi, motor sporları ve model uçak tutkunları için özel bir pisti Urgan Mahallesi'nde hizmete açtı.

Karaman Belediyesi, spora ve sporcuya olan desteğini bir adım daha ileri götürerek motor sporları ve model uçak tutkunları için özel bir pistin açılışını gerçekleştirdi. Urgan Mahallesi ve organize sanayi bölgesi arasındaki serbest bölge alanına inşa edilen drift ve model uçak pisti, 29 bin 161 metre karelik bir alana sahip.

Bu alanda drifte ceza yok!

Açılış törenine Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, MHP İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, MHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Kısacıkoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve birçok spor tutkunu katıldı. Binlerce aracın alana akın ettiği açılış programında gerçekleştirilen drift gösterileri büyük ilgiyle karşılandı. Belediye Başkanı Kalaycı, drift yaparak katılımcıları selamladı.

Belediye, drift alanı ve maket hava aracı pistini ileriki günlerde daha da geliştirerek çeşitli şampiyonalara, mahalli yarışlara ve drift festivallerine ev sahipliği yapabilecek hale getirmeyi planlıyor. Pist aynı zamanda ileri sürüş teknik eğitimleri ve hobi amaçlı model uçak ve maket hava aracı kullanıcılarına da hizmet verecek. Karaman Belediyesi'nin bu girişimi, gençlerin ve spor tutkunlarının beklentilerine cevap verirken şehirdeki spor kültürünün gelişimine de katkı sağlayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.