BTSO'dan Suriye'deki Türkmenlere giysi yardımı

BTSO'dan Suriye'deki Türkmenlere giysi yardımı

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Suriye'de savaşın neden olduğu zorluklarla mücadele eden Türkmenlere kışlık kıyafet gönderdi. BTSO'dan...

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Suriye'de savaşın neden olduğu zorluklarla mücadele eden Türkmenlere kışlık kıyafet gönderdi.

BTSO'dan yapılan açıklamaya göre, odanın hizmet binasının önünde düzenlenen törende konuşan Oda Meclis Başkanı Remzi Topuk, Suriye'de milyonlarca insanın savaş ve göçle mücadele ettiğini belirtti.

Türkiye'nin ateş çemberinin içinde hayatta kalma mücadelesi veren mazlumların umudu olmayı sürdürdüğünü ifade eden Topuk, şunları kaydetti:

"Türkiye, tüm dünyaya insanlık dersi veren güçlü bir yapıya sahip. Bursa iş dünyası olarak savaşın zorlukları ve kış mevsiminin ağır şartlarıyla hayata tutunmaya çalışan insanların yanında olmak adına bir kampanya başlattık. Savaş ve gözyaşıyla mücadele eden Türkmen kardeşlerimizin zorlu kış şartlarında yanlarında olduk. BTSO önderliğinde başlattığımız yardım kampanyası ile bir tır dolusu kışlık giysi, Türkmen kardeşlerimizin sadece bedenlerini değil, yüreklerini de ısıtacak. BTSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sosyal sorumluluk projelerine liderlik etmeyi sürdüreceğiz."

Törenin sonunda, Bursa iş dünyası tarafından hazırlanan yardım tırı dualarla Suriye'ye uğurlandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler