Bozkır'da sünnet şöleni hazırlıkları

Bozkır'da sünnet şöleni hazırlıkları

KONYA (AA) - Bozkır Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenleyeceği sünnet şöleninin kayıtları başladı. Bozkır Belediyesinin Bozkır Devlet Hastanesiyle...

KONYA (AA) - Bozkır Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenleyeceği sünnet şöleninin kayıtları başladı.

Bozkır Belediyesinin Bozkır Devlet Hastanesiyle birlikte yürüttüğü protokol çerçevesinde gerçekleştirilecek olan sünnet şöleninin kayıtları 25 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek.

Bozkır Devlet Hastanesine kayıt yaptıran çocuklar, 29 - 30 - 31 Ağustos tarihlerinde Bozkır Devlet Hastanesi'nde sünnet olacak.

Sünnet şöleni hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, sosyal belediyecilik anlamında yeni hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Geçen sene düzenlenen sünnet şöleninde 100 çocuğun sünnet yaptırıldığını ifade eden Belediye Başkanı Gün, şunları kaydetti:

"Onların sevinçlerine ortak olduk. Çocuklarımızın bu unutulmaz anlarında yanlarında olduk Bu yıl da sünnet şölenimize kayıt yaptırarak sünnet olan çocukların sünnet masrafları belediyemizce karşılanacak. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi sünnet olan çocuklarımıza, sünnet kıyafetleriyle birlikte bisiklet hediye edeceğiz. Erkekliğe ilk adımlarını atacak olan çocuklarımızı şimdiden tebrik ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :