Bozkır'da gençlik merkezinin temeli atılacak

Bozkır'da gençlik merkezinin temeli atılacak

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde çok amaçlı gençlik merkezinin temelinin atılması için kazı çalışmalarının başladığı bildirildi.Kaymakam...

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde çok amaçlı gençlik merkezinin temelinin atılması için kazı çalışmalarının başladığı bildirildi.

Kaymakam Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ve Bozkır Belediyesi Meclis üyeleri inşaat alanında incelemelerde bulunarak ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Demir, "Gençlik merkezimizi buraya yapmamızdaki en önemli etken, hemen yanı başında üniversite yurdumuz var. Hemen yanında yine spor salonumuz var. Yüz metre ilerisinde yeni dönemle birlikte hizmete girecek olan 200 kişilik KYK yurdumuz var. Tüm bunları düşündüğümüzde gençlerimize daha yakın bir yer seçmiş olduk." dedi.

Gençlik merkezinin ilçede gençlerin sosyal hayatlarına önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Belediye Başkanı Gün, gençlik merkezinin Bozkır'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bozkır'a tarihi yatırımları kazandırdıklarını vurgulayan Gün, Bozkır’ı bir kasaba olarak değil, gelişmiş bir ilçe yapmak için tüm imkanları seferber ettiklerini kaydetti.

Dış cephesi cam ve andezit, ahşap görünümlü kompozit kaplamayla yapılacak merkezde spor salonu, konferans salonu, kafeterya, kütüphane, resim ve müzik salonları, bilgisayar salonu, 50 metrekarelik derslikler olacağı belirtildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :