Bozkır POMEM sınavında yüzde 100 başarılı oldu

Bozkır POMEM sınavında yüzde 100 başarılı oldu

Konya'nın Bozkır İlçe Belediyesi'nin polis adayları öğrenciler için oluşturduğu parkura kayıt olan 20 polis adayı kasım ayı itibariyle başladığı gayretli çalışmalar sonucunda yüzde 100’lük başarı sağlayarak, fiziki yeterlilik sınavında adından söz ettirdi

27. Dönem POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı’nda Konya'nın Bozkır ilçesinden katılan 20 öğrenci 20’de 20 yaparak yüzde 100 başarı sağladı.

Bozkır Belediyesinin polis adayları öğrenciler için oluşturduğu parkura kayıt olan 20 erkek polis adayı kasım ayı itibariyle başladığı gayretli çalışmalar sonucunda yüzde 100’lük başarı sağlayarak, fiziki yeterlilik sınavında adından söz ettirdi.

Bu başarıda bizlerinde katkısı olsun diyerek polis adaylarını ücretsiz olarak sınavlara hazırlayan Necmettin Erbakan Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu Mahmut Baş antrenörlüğünde kasım itibariyle parkur çalışmalarına başladı.

Polis adaylarının başarılarından dolayı tebrik eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Polis adayı öğrencilerimiz için spor salonunda oluşturduğumuz parkurda hazırlanmak için bize kayıt olan 20 erkek öğrencimiz girmiş oldukları fiziki yeterlilik sınavında %100 başarı sağlayarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimize başarılarından dolayı canı gönülden tebrik ediyor,bu başarıda en önemli paya sahip Mahmut Baş hocamızı da ayrıyeten teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.