Boyner'den "Askıda İyilik" projesi

Boyner'den "Askıda İyilik" projesi

İSTANBUL (AA) - Boyner, haziran ayında başlattığı "Askıda İyilik" projesiyle 10 bin iyilik paketini Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç...

İSTANBUL (AA) - Boyner, haziran ayında başlattığı "Askıda İyilik" projesiyle 10 bin iyilik paketini Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin mağazacılık alanında en büyük iyilik hareketini hayata geçiren şirketin Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü "Askıda İyilik" projesi her geçen gün büyüyor.

Proje kapsamında yetişkin ve çocuklar için sembolik fiyatlarla satışa sunulan iyilik paketleri, iyilik yapmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

"İyiliğin modası geçmez" mottosuyla yola çıkan Boyner, mağazalarında ve online satış kanallarında sadece 1 ayda 10 bin iyilik paketinin satışını gerçekleştirerek Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Hazırlanan iyilik paketleri yetişkinler için alt ve üst parçalardan oluşan kombin; çocuklar içinse alt, üst parçaların yanı sıra çorap ve şapka da içeriyor.

Yetişkin İyilik Paketleri 15 liradan, Çocuk İyilik Paketleri ise 20 liradan satışa sunularak "Askıda İyilik"e dönüşüyor. Boyner ve YKM müşterileri, kasa alışverişlerini tamamlarken bir iyilik de ihtiyaç sahipleri için yapma fırsatını yakalıyor.

Boyner ve YKM müşterilerinin satın alarak bağışladığı bu kombinler, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Tüm Boyner ve YKM müşterileri dilerlerse boyner.com.tr'den alışveriş yaparken de iyilik paketlerini sepetlerine ekleyerek online alışverişlerinde ihtiyaç sahipleri için askıya kıyafet bırakabiliyor.

Yoğun ilgi gören "Askıda İyilik" projesine ilaveten Boyner ve YKM mağazalarında bu iyilik hareketinin bir parçası olan "İyiliğe Dönüştür" kampanyası da devam ediyor.

Boyner ve YKM müşterileri, ister kullanılmayan kıyafetlerini mağazalara getirerek, isterlerse de mağazadan ya da boyner.com.tr'deki iyilik paketlerinden satın alarak bu modası geçmeyen iyilik hareketine ortak olabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :