Boykot değil devrim! Konya'da İsrail malları için toptan çözüm

Boykot değil devrim! Konya'da İsrail malları için toptan çözüm

Konya Kantinciler Odası Başkanı Mehmet Adil, İsrail ile iş yapan ve İsrail'i destekleyen kurumları ve ürünleri boykot etme çağrısında bulundu.

Konya Kantinciler Odası Başkanı Mehmet Adil, Mescidi Aksa'nın önemini vurgulayarak, İslam dünyasının kutsal kenti Kudüs'ün İsrail tarafından işgal edilmesine ve Filistin topraklarında yaşanan zulme karşı güçlü bir tepki verdi.

Adil, İsrail'i şiddetle lanetleyerek, "Zulm ile âbâd olunmaz. Kutsallarımıza uzanan eller er ya da geç kırılacaktır. Bu saldırılarda şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah'tan Rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyoruz." dedi.

Aynı zamanda, İsrail ile iş yapan veya İsrail'i destekleyen tüm kurumları ve ürünleri boykot etme çağrısında bulunan Adil, "İsrail menşeli ürünleri kantinlerimizde satmayalım" şeklindeki çağrısıyla dikkat çekti.

Bu boykotun, İsrail'in bölgede, özellikle çocuklara ve kadınlara karşı işlediği vahşi suç eylemlerine karşı bir mesaj olduğunu ifade eden Adi, tüm İslam dünyasına seslenerek, İsrail'e karşı birlik olma çağrısında bulundu.

Mehmet Adil, "Sevgili meslektaşlarımızla birlikte İslam âleminin birliğini koruyarak, mazlum Filistin halkına destek olmalıyız. İsrail zulmüne karşı birlikte mücadele etmeliyiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.