BOTAŞ, çocukların hayallerini gerçekleştirdi

BOTAŞ, çocukların hayallerini gerçekleştirdi

BOTAŞ'ın "Hayalim Olur musun?" sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ağırlıklı olarak Suriye, Irak, Somalili çocukların eğitim gördüğü Şili İlkokulu öğrencilerine hayallerindeki ürünler hediye edildi- Öğrencilerin büyük çoğunluğu kıyafet, oyuncak ve resim

ANKARA (AA) - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) düzenlediği "Hayalim Olur musun?" sosyal sorumluluk projesi kapsamında ağırlıklı olarak Suriye, Irak, Somalili çocukların eğitim gördüğü Şili İlkokulu öğrencilerine, hayallerindeki ürünler hediye edildi.

Okuldaki hediye dağıtımında konuşan Bölge Müdürü Yılmaz Demir, BOTAŞ'ın dünyanın her yerine doğalgaz götüren bir kuruluş olduğunu belirterek çocukların kalbine dokunan sosyal sorumluluk projesini düzenlemekten mutluluk duyduklarını söyledi.

"Evleri ısıtıyoruz, gönülleri de ısıtabilir miyiz, diye düşündük. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yardımlaşma dini ve kültürel değerlerimizin en temel unsurlarındandır. Bunu yerine getirmiş olmaktan mutluyuz." diye konuşan Demir, Şili İlkokulu'nda okuyan, Türk öğrencilerin yanı sıra Somali, Suriye, Irak ve diğer ülkelerden gelen ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek istedikleri anlattı.

Demir, çocukların hayallerindeki hediyeleri almaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizerek projede emeği geçen BOTAŞ çalışanlarına teşekkür etti.

- 5 öğrenci "ekmek" istedi

"Bir dilek kartı seç, minik yüreklerin hayalini gerçekleştir, mutlu et, mutlu ol" sloganıyla yürütülen projede, 509 öğrenciden hayallerini ve ihtiyaç duydukları ürünleri dilek kartlarına yazmaları istendi.

Öğrencilerin kendi el yazılarıyla isteklerini aktardıkları kartlar, dilek ağaçlarına asıldı. BOTAŞ çalışanları, öğrencilerin istekleri doğrultusunda hediyeler temin etti.

504 öğrencinin büyük çoğunluğu kıyafet, oyuncak ve resim malzemesi isterken, 5 öğrenci de "ekmek" talep etti. Ekmek isteyen öğrencilerin ailelerine gıda malzemesi yardımı yapıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :