BOTAŞ çelik boru alım ihalesi

BOTAŞ çelik boru alım ihalesi

BOTAŞ tarafından Konya, Yozgat, Tokat, Gümüşhane ve Sinop'un bazı ilçelerindeki doğalgaz boru hatları için çelik boru alım ihalesi yapıldı

ANKARA (AA) - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından Konya, Yozgat, Tokat, Gümüşhane ve Sinop'un bazı ilçelerindeki doğalgaz boru hatları için çelik boru alım ihalesi düzenlendi.

BOTAŞ Genel Müdürlüğünde yapılan "2017 Yılı Muhtelif Doğalgaz Boru Hattı 1 için Çelik Boru Alımı İhalesi"nde istekli 5 firmanın teknik ve mali teklif zarfları açılarak incelendi.

Konya, Yozgat, Tokat, Gümüşhane ve Sinop'un bazı ilçelerindeki boru hatları için yapılan ihaleye, Borusan Mannesmann Boru San. ve Tic. AŞ, Çelsantaş Çelik Mam. San. ve Tic. AŞ, Yücel Boru İhr. İth. ve Pazarlama AŞ, Tosçelik Spiral Boru Üretim Sanayi AŞ ve Ümran Çelik Boru San. AŞ teklif verdi.

İhalenin ilk etabında, Konya'nın Kulu ilçesindeki boru hattına yönelik çelik boru alımında en düşük teklifi, 6 milyon 588 bin bir lirayla Ümran Çelik Boru San. AŞ verdi.

İkinci kısımda, Yozgat'ın Şefaatli ilçesindeki çelik boru alım işine en düşük teklif, 3 milyon 45 bin 69 lirayla Tosçelik Spiral Boru Üretim San. AŞ'den geldi.

İhalenin üçüncü, dördüncü ve beşinci kısımlarında da Tokat'ın Reşadiye ve Gümüşhane'nin Şiran ilçeleri ile Sinop'taki Boyabat Organize Sanayi Bölgesi için çelik boru alım işine en düşük teklifi yine Tosçelik Spiral Boru Üretim San. AŞ verdi.

Söz konusu şirket, Reşadiye'deki doğalgaz hattı çelik boru alımı işi için 6 milyon 96 bin 308 lira, Şiran ilçesindeki çelik boru alım işi için 2 milyon 85 bin 972 lira ve Boyabat OSB için 5 milyon 141 bin 662 lira teklif verdi.

İhalenin son kısmında ise Tokat'ta Zile-Niksar OSB'deki doğalgaz hattı çelik boru alımı işi için en düşük teklif, 1 milyon 386 bin 472 lira ile Çelsantaş Çelik Mam. San. ve Tic. AŞ tarafından verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :