Bosna'da korkutan deprem! İlk belirlemelere göre 1 ölü, çok sayıda yaralı var!

Bosna'da korkutan deprem! İlk belirlemelere göre 1 ölü, çok sayıda yaralı var!

Bosna Hersek'in Mostar kentinde meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremde 2 kişi ağır yaralandı. Yaralananlardan 27 yaşındaki Elmira Sefo isimli genç kız yaşamını yitirdi. AFAD Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla yardım teklifi yapıldığını açıkladı

Kardeş ülke Bosna Hersek'in Mostar kentinde yerel saatle gece 23.07'de 5.7 büyüklüğünde meydana geldi. 2 kişinin ağır yaralandığı depremde, yaralılardan 27 yaşındaki Elmira Sefo isimli genç kız yaşamını yitirdi.

Hersekliler bu gece sokakta
Bosna Hersek'te yerel saat 23:07'de meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki depremde 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar, Mostar Üniversitesi Klinik Hastanesi'ne (SKB) nakledildi. Kukavac yerleşiminde de bir aile evinin üzerine büyük bir kayanın düşmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Hafif yaralanan çok sayıda kişi Sağlık Merkezi'ne başvurdu. Yaşanan depremden korkan Hersekliler geceyi sokakta geçiriyor.

AFAD'dan Bosna depremi açıklaması

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD), Bosna-Hersek'te meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla yardım teklifi yapıldığını ve uluslararası bir yardım çağrısının bulunmadığı bilgisinin alındığını açıkladı.

AFAD'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Bosna-Hersek'te meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası dost ve kardeş Bosna-Hersek halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Yardım teklifimiz Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla iletilmiş. An itibarıyla uluslararası bir yardım çağrısının bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadeleri kullanıldı.

q.jpg

qq.jpg

qqq.jpg

qqqq.jpgqqqqq.jpg

qqqqqqqq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.